علت پنالتی شدن طراحی سایت چیست
02/01/2017
۴ ترفند کاربردی در نحوه ی چیدمان طراحی سایت
03/01/2017
نمایش همه

آنچه در طراحی سایت داینامیک باید بدانید

طراحی سایت داینامیک

 

آنچه در طراحی سایت داینامیک باید بدانید : در مقاله امروز از سری مقالات طراحی سایت قصد داریم شما عزیزان را با مزیت های طراحی سایت داینامیک و تفاوت طراحی سایت استاتیک با طراحی سایت داینامیک آشنا کنیم از این رو تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .

آشنایی با طراحی سایت داینامیک :

به طور کلی تمامی وب سایت ها از نظر مدیریت محتوا توسط ۲ متد زیر طراحی می شوند .

متد (۱) وب سایت های استاتیک :

وب سایت های استاتیک متشکل از چندین صفحه ی HTML  می باشد . برای اعمال تغییرات در این نوع وب سایت ها می بایست حتما با زبان HTML آشنایی داشته باشید . مدیریت وب سایت های استاتیک نسبت به وب سایت داینامیک امری بسیار دشوار به حساب می آید و به دلیل مشکلات وب سایت های استاتیک امروزه کمتر مورد استفاده قرار می گیرند .

متد (۲) وب سایت های داینامیک :

به جرات می توان گفت امروزه اکثر پروژه های طراحی سایت به صورت داینامیک انجام می شوند . طراحی سایت داینامیک به کمک زبان های برنامه نویسی انجام می شود و برای سهولت در اعمال تغییرات در وب سایت ، بخشی به عنوان بخش مدیریت در نظر گرفته می شود .

طراحی سایت داینامیک

مزیت های طراحی سایت داینامیک :

  1. مدیریت آسان وب سایت و عدم نیاز به علم فنی : در طراحی سایت داینامیک به آسانی می توانید اطلاعات ثبت شده در طراحی سایت را تغییر دهید .
  2. امکان استفاده از بانک اطلاعاتی در وب سایت : با استفاده از بانک اطلاعاتی می توانید به اطلاعات آماری بسیار مهم و دقیقی دست پیدا کنید .

CMS ها و طراحی سایت داینامیک :

در اصل CMS نرم افزاری آماده به منظور مدیریت اطلاعات یک وب سایت می باشد و برنامه نویس ها در این روش یکی ازنرم افزار های CMS را به صورت سفارشی برای شما تغییر خواهند داد . وب سایت های داینامیک به دلیل برنامه نویسی کمتر نسبت به دیگر روش های طراحی سایت ، به مراتب از هزینه ی پایین تری برخوردار می باشند . CMS هایی که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند به شرح زیرر می باشند :

  • WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • Prestashop