طراحی سایت طراحی وب سایت طراحی سایت تهران
برنامه نویسی طراحی سایت امروزه با دلیل گسترش علم و فناوری و پر رنگ شدن نقش اینترنت در زندگی مردم شاهد طراحی سایت های متعددی در موتور های جستجو هستیم که با اهداف گوناگونی شکل گرفته اند. به دنبال آن اشتغال های زیادی با عنوان برنامه نویسان وب سایت به وجود آمد در این میان عده ای برنامه نویسی طراحی سایت را به عنوان شغل و حرفه خود انتخاب کردند تا از آن کسب درآمد کنند و عده ای دیگر برای این که وب سایتی به همان شکل دلخواهشان طراحی کنند به این کار روی آوردند.
برای فراگیری این علم در ابتدا می بایست زبان های برنامه نوبسی طراحی سایت را بشناسیم و سپس زبان مورد نظر و مناسب خود را انتخاب کنیم سپس برنامه نویسی طراحی سایت را از پایه شروع کنیم. بنابراین گام اول این است که مشخص کنید چه سایتی با چه امکاناتی نیاز دارید تا زبان مرتبط و مناسب با آن را انتخاب کنید.
طراحی سایت
بسیاری از افراد که در این زمینه تخصص ندارند ممکن تفاوت میان این دو را به خوبی ندانند. اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم طراحی سایت به این معنا است که طراحی وب فاکتورهای قابل دسترس کاربران را در جایگاه مناسب خود قرار دهد و صفحات یک وب سایت را طراحی کند اما برنامه نویسی سایت در واقع تمام فعالیت ها و کد گذاریی است که در فرآیند ساخت سایت صورت می گیرد و به دلیل این که کاربران با این امر در ارتباط نیستند آشنایی کمتری با برنامه نویسی سایت دارند.
طراحی سایت
طراحی سایت
برنامه نویسی وب سایت به دو بخش تقسیم می شود که عبارتند از برنامه نویسی سمت کاربر و برنامه نویسی سمت سرور. البته بیشتر برنامه نویسان به برنامه نویسی سمت کاربر تمرکز بیشتری دارند. زبان های برنامه نویسی سمت کاربر شامل HTML , CSS Java script , jQuery ,می باشند. که البته همان طور که در بالا گفته شد HTML و CSS در واقع زبان های نشان گذاری هستند. زبان های برنامه نویسی سمت سرور شامل PHP , ASP.NET , Java , Ruby می باشند. برای این که انتخابی صحیح داشته باشید در ابتدا مشخص کنید که هدف شما از طراحی سایت چیست و چرا در نظر دارید که برنامه نویسی طراحی سایت را یاد بگیرید. چرا که هرکدام از زبان ها و برنامه نویسی های طراحی سایت مزیت های مربوط به خود را دارد و این نیاز مشتری و مدیر سایت است که اولویت ها را مشخص می کند.